Epilátor Beurer IPL SalonPro System 10000+

Epilátor Beurer 10000+ je hitem mezi přístroji založenými na nejmodernější IPL technologii. Intenzivní pulzní světlo (Intensed Pulsed Light) představuje bezbolestný způsob odstraňování chloupků. Obsluha přístroje je velmi jednoduchá a pohodlná. Výsledky jsou trvalé.

Cena bez DPH ... 11 674 Kč
Cena s DPH ....... 14 009 Kč

pilulka.cz:
Koupit

50% úbytek ochlupení po 3-4 použitích

Po 3-4 použitích zaznamenáte úbytek ochlupení o 50 %. Jedno ošetření celého těla pomocí IPL epilátoru Beurer 10000+ netrvá déle než 30 minut. Použít jej můžete na obličej pod lícními kostmi, horní ret, ruce, nohy, podpaží, hrudník, záda a třísla (linii bikin).

Proč si vybrat IPL Beurer 10000+?

Přístroj je vhodný k dlouhodobému používání (není zdraví škodlivé).
• Nepůsobí bolest a je šetrný k pokožce.
• Pro bezpečnost má vestavěný senzor barvy kůže, který umožňuje změřit, jak moc je pokožka vhodná pro používání IPL a jakou intenzitu světla je nutné zvolit.
Beurer IPL 10000+ chrání váš zrak, přístroj totiž nemůže vydávat světelné pulzy, když nepřiléhá těsně ke kůži. Další pojistkou mohou být ochranné brýle.
• Zásobník není třeba vyměňovat, vydrží minimálně 30 let, protože se pyšní životností až 250 000 světelných impulzů.
• Beurer IPL 10000+ má vestavěnou účinnou ochranu proti UV záření.
• Funkce „blesk-glide“.
• Má výměnnou hlavici a XXL hlavici pro pohodlnější a bezpečnější zacházení.
Ošetření celého těla za méně než 30 minut.
Stabilní aplikátor zaručuje rychlý, rovnoměrný a bezpečný klouzavý pohyb.
Přesný nástavec – zmenšuje světelnou plochu.

XXL světelná plocha

Světelná hlavice jedním „bliknutím“ ošetří 7 cm2 plochy vaší pokožky. S tímto IPL epilátorem proto budete mít daleko méně práce než s jinými podobnými zařízeními (většinou ozařují plochu 2-3 cm2). Spotřebujete menší množství energie a přístroj se tak rychle neopotřebí.

IPL Beurer 10000+ obsahuje i přesný nástavec, na ošetření menších ploch, jako je obličej či oblast třísel.

Přesný nástavec je vhodný na:

Beurer 10000+ doporučují lékaři

Dermatologicky testovaný přístroj Beurer 10000+ doporučují lékaři pro jeho šetrnost a maximální bezpečnost. Napájení je řešeno jednoduše zapojením do elektrické sítě.

Funkce „blesk-glide“

Rychlost a efektivitu odstraňování chloupků zajišťuje funkce „blesk-glide“. Společně s XXL světelnou plochou umožňuje tak epilovat všechny povolené partie těla průměrně za 26 minut. Aplikátor je při používání velmi stabilní; zaručuje rychlý, rovnoměrný, pohodlný a bezpečný klouzavý pohyb přístroje po pokožce.

Bezpečnost především

Beurer IPL SalonPro System 10000+ chrání vaši pokožku i zrak díky integrovaným senzorům a užitečným kontrolkám. V případě, že odstín kůže nevyhovuje nastavení intenzity, kontrolka na přístroji začne svítit červeně. Jestliže aplikátor nepřiléhá těsně k pokožce, kontrolka na přístroji svítí oranžově.

Životnost až 250 000 pulzů!

S 250 000 světelných pulzy v jedné kazetě si vystačíte na velmi dlouhou dobu (průměrně využijete 500 pulzů při jednom použití). Vzhledem k tomu, že epilátor Beurer 10000+ může vydržet po cca 30 let, tak je to jednoznačně finančně výhodnější řešení než pravidelné návštěvy salonu krásy.

Beurer MyIPL aplikace

Zároveň s nákupem domácího salonu krásy si můžete stáhnout i aplikaci, která vás provede celým procesem trvalého odstraňování chloupků. Pro dosažení trvalého efektu je potřeba přístroj používat po celý jeden životní cyklus chloupků – trvá to zhruba 6-12 měsíců, a to proto, že je nutné pro optimální výsledek IPL světlo použít ve fázi růstu (nikoliv v klidové fázi zárodečných buněk), a je těžké odhadnout, kdy to bude u konkrétního uživatele epilátoru. K úplnému odstranění chloupků dojde přibližně po 9 měsících pravidelného používání se 2 až 4 týdenními přestávkami. Beurer MyIPL aplikace vám vždy připomene, kdy začít znovu s procedurou a jak dlouho potrvá, než se chloupků zbavíte.

Na fototypu pleti záleží

Pro jakou pokožku je Beurer 10000+ vhodný? Snímač přístroje detekuje chloupky na pleti téměř všech světlejších fototypů. Ideální kombinace je proto světlá pokožka a tmavé chloupky. Není vhodný pro přirozeně tmavé odstíny pleti a osoby s příliš světlými/rezavými chloupky. Pokud je pro vás přístroj vhodný, podle fototypu pleti si posléze nastavíte intenzitu záření

Technické parametry

Diskuse


Email nebude zveřejněn, jen jeho první část.